Eğitim

Bakan Selçuk son dakika duyurdu! Telafi programı hakkında detay geldi!

Gelen bir son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bakan Selçuk, dün yaptığı açıklamasında Haziran ayında eğitimde telafi döneminin başlayacağını duyurmuştu. Öğrenciler, bunun üzerine telafi eğitimi nasıl olacak? sorusunu sormaya başladı.

Konuyla ilgili Bakan Selçuk tarafından az önce bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada eğitimde telafi programının ekranlardan uzaklaşılacağı bir dönem olacağı ve fiziksel olarak aktif bir katılımın olacağını duyurdu. İşte Bakan Selçuk’un açıklaması..

EKRANLARDAN UZAKLAŞILACAK BİR DÖNEM OLACAK

Açıklamasını Twitter üzerinden yapan Bakan Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

“Canım çocuklarım;

Eğitimde telafi programımız; ekrandan uzaklaşacağımız, sosyal duygusal alanda iyileşeceğimiz ve fiziksel olarak aktif olacağımız, katılımınızın ihtiyacınıza ve isteğinize bağlı olacağı ve eğlenerek öğreneceğiniz bir program”

HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK

Dün yapılan açıklamasında ise, eğitimde telafi uygulamasının Haziran ayında başlayacağını ifade eden Selçuk, “Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak. #eğitimdetelafibaşlıyor” açıklamasını yapmıştı.