İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden 67 bin 907 personel alımı için başvuru ekranı açıldı! 18 yaşını tamamlayanlar başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel iş ilanları yayımlandı. Yayımlanan iş ilanlarına göre vasıflı vasıfsız kadın erkek 67 bin 907 personel alınacağı duyuruldu. Çok sayıda kişinin işe alınacağı ifade edilen İŞKUR iş ilanları kapsamında hangi mesleklere alım yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte 28 Mayıs İŞKUR güncel iş ilanları..

Kadın erkek vasıflı vasıfsız 67 binden fazla kişi işe alınacak. İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yapılacak olan personel alımı için adayların hem genel hem de özel şartları taşıması gerekiyor. Genel başvuru şartları bütün ilanlar için geçerli olmuş olup, özel şartlar, ilanların içeriğinde ayrıca ifade edilmişti. En az ilkokul ve lise mezunu personel alımı için detaylar şu şekilde aktarıldı:

VASIFLI VASIFSIZ ALIM YAPILACAK

İŞKUR üzerinden çok sayıda meslek için vasıflı vasıfsız personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR iş ilanları kapsamında aşağıda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, haberin içine eklenen link üzerinden başvuruda bulunabilir. Peki, hangi mesleklere alım yapılacak? İşte detaylar..

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

BAŞVURUDA BULUNMAK VE İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

28 MAYIS İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI

İŞKUR üzerinden iş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler için güncel ilanlardan bazıları şu şekilde açıklandı:

Beden İşçisi (Genel) 13997
Turizm Ve Otelcilik Elemanı 1796
Garson (Servis Elemanı) 1517
Makineci (Dikiş) 1504
Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı 1302
Motosikletli Kurye 1179
Temizlik Görevlisi 1174
Satış Danışmanı / Uzmanı 1135
Konfeksiyon İşçisi 948
Ön Muhasebeci 927
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 857
Şoför-Yük Taşıma 673
Bisküvi İmalat İşçisi 640
Perakende Satış Elemanı (Gıda) 580
Dokuma Konfeksiyon Makineci 573
Kasiyer 570
Paketleme işçisi 570