Ekonomi

Son dakika dolarda daha önce bu rakamlar görülmedi! 28 Mayıs güncel dolar ve euro fiyatları..

Gelen bir son dakika haberine göre dün günü 8,54 TL seviyelerinde kapatan dolar, bugün piyasaların açılması ile birlikte rekora doğru koşmaya başladı. An itibariyle 8,5995 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören doları, 10,47 TL’den rekor tazeleyen euro takip etti.

Gelen son bilgiye göre dolar 8,58’lik rekorunu geçerek, 8,59 TL seviyesine yükseldi. Saat 10.50 civarında 10,47 TLŞ ile rekor tazeleyen euro fiyatları herkesi şoke etti.

REKOR KIRDILAR

Dün ABD haftalık işsizlik maaş başvuruları açıklanmıştı. Açıklanan verilere göre 2020 Mart ortasından beri en düşük seviyesini görürken, şirketler, artan talebin karşılanması için çalışan aramaya başladı.

ABD ekonomisinin hızlı bir şekilde toplanması, ABD Merkez Bankası başta olmak üzere ekonomiye para politikası kanalıyla verilen desteklerin geri çekilmeye beklenenden daha önce başlanacağı beklentisini gittikçe daha çok destekliyor.

DOLAR FİYATI

Dolar fiyatları, bugün güne rekor kırarak başladı. 8,5995 TL seviyelerinde olan fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu oldu.

EURO FİYATI

Doları ise euro fiyatları yakından takip ediyor. Euro fiyatları ise 10,47 TL’den işlem görüyor.