Gündem

Acı haber son dakika duyuruldu! Şehidimiz var!

Gelen bir son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı yapmış olduğu açıklamasında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde çıkan bir çatışma sonucunda bir jandarma personelinin şehit olduğunu duyurdu. Konuyla ilgili detaylar geldi..

Gece saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ankara’ya şehit ateşi düştü. Bakanlık yaptığı açıklamasında Eren-15 Operasyonu kapsamında çıkan çatışma sonucunda bir jandarma personelinin ağır olarak yaralandığını açıkladı.

TÜM MÜDAHELELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Helikopter ile yaralanan personel hemen Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kars doğumlu Uzman Çavuş Hüseyin Keleş hayatını kaybederek, şehit oldu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DUYURDU

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Ağrı-Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonunda çıkan çatışmada bir kahraman jandarma personelimiz ağır yaralanmış, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz millletimize, kederli ailesine ve Jandarmamıza başsağlığı diliyoruz”