Genel

Son dakika TEM’de korkunç kaza! En az 20 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var!

Gelen bir son dakika haberine göre sabah saatlerinde TEM’de zincirleme trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada en az 20 aracın birbirine girdiği ve çok sayıda yaralı olduğu aktarıldı. Kaza sonrasında meydana gelen araç kuyruğu havadan görüntülendi.

Kaza sonrasında otoyol resmen kilitlendi. Polis trafiği rahatlatmak için araçları İstanbul yönünde Kandıra, Ankara istikametine ise Kuruçeşme gişeleri için yönlendirmeler yaptı.

SABAHA KARŞI MEYDANA GELDİ

En az 20 aracın karıştığı kaza sabaha karşı 04.45 civarında meydana geldi. İzmir TEM Otoyolu Şirintepe Viyadüğü İstanbul istikametinde meydana gelen kazaya ilişkin gelen bilgiye göre yol üzerinde seyir halinde olan giyim malzemesi yüklü bir tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında yan döndü.

Etkili yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda, tırın arkasından gelen en az 20 araç birbirine girdi. Son bilgiye göre en az 20 kişi kazada yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tır sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalesini yaparak, çevre hastanelere yönlendirdi.

TRAFİK DURDU

TEM’in hem İstanbul hem de Ankara yönünde trafik durma noktasına geldi. Otobüslerde seyahat eden yolcular ise, belediyenin araçları ile İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gönderiliyor.

Ekiplerin olay yerindeki çalışması devam ediyor.