Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan son dakika telafi eğitimi açıklaması! Tarih verildi!

Gelen bir son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından telafi eğitimi ile ilgili çok önemli bir açıklama yapıldı. Bakan Selçuk yaptığı açıklamasında veli ve öğrencilerin merakla beklediği telafi eğitimi ile ilgili açıklamayı yaptı. İşte detaylar..

Dün kabine toplantısı sonrasında basın açıklaması yayımlayan Bakan Selçuk, okulların bugünden itibaren açılacağını ve 18 Haziran günü de karnelerin verileceğini duyurmuştu. Az önce telafi eğitimi ile ilgili detaylar açıklandı.

KARNELER 18 HAZİRAN CUMA GÜNÜ VERİLECEK

Bakan Selçuk yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“21 Haziran’da yoğun olarak başlayacağımız sosyal, duygusal, kültürel, fiziksel faaliyetler öncesinde sistem altyapımızda yoğunluğa neden olmamak ve öğrencilerimizin erişimini kolaylaştırmak için karneleri 18 Haziran’dan itibaren öğrencilerimize açıyoruz. Dileyen karnesine 18 Haziran Cuma gününden itibaren ulaşabilecek. Yaz döneminde isteğe bağlı telafi eğitim olacak”

“OKULLAR AÇIK TUTULACAK”

Okullarımız 2 Temmuz’dan, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkanlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz. Öğretmenlerimiz de bu programlarda öngörülen ders saati üzerinden görev alabilecekler.