Genel

Haziran 2021 bekçi alımları başladı! Haziran ayı güncel bekçi alımları başvuru ekranı!

Bekçi olarak görev almak isteyenler için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel firmalar için bekçi alım ilanları yayımlandı. Haziran 2021 bekçi alımlarının başlaması üzerine göre iş arayanlar, bekçi alımları başvuru şartları neler? Bekçi başvuruları ne zamana kadar devam edecek? sorusuna cevap aramaya başladı. 2021 bekçi alım başvuru şartları ve İŞKUR Haziran ayı güncel bekçi alımları başvuru ekranı haberimizde

Bekçi alımlarını takip edenler için güzel haber geldi. İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 1 Haziran 2021 bekçi alım ilanları için başvuruda bulunmak isteyenlerin belirtilen tarihlerde başvuruda bulunması gerekiyor.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Bekçi iş ilanları için başvuruda bulunmak isteyenlerin öncelikle İŞKUR’a üye olması ve ardından bulundukları illerdeki ilanlara başvuruda bulunması gerekiyor. Haziran ayı güncel bekçi alımları başvuru ekranı haberimizin sonuna eklenmiştir.

ÇEŞİTLİ İLLERE ALIM YAPILACAK

Bekçi alımlarının çeşitli iller için yapılacağı duyuruldu. İstanbul, Ankara, Bursa Balıkesir gibi çeşitli illerde alımların başladığı ve ilanların yayımlandığı tarihe göre başvuruların değişebileceği aktarıldı.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)

18 yaşını tamamlamış olmak,

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

İLANLARI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN