Ekonomi

Halkbank acil para ihtiyacı olanlar için müjdeyi duyurdu! Hemen başvuru yapabilirsiniz!

Kamu bankalarından olan Halkbank, nakit ihtiyacı olan müşterileri için müjdeyi resmen duyurdu. Düşük faizli ihtiyaç kredileri kapsamında müşterilerine destek olmaya devam eden banka, başvuran herkese 10 bin TL’lik hızlı kredi vereceğini duyurdu.

Halkbank, yaptığı açıklamasında başvuran müşterilerine aylık sadece 388 TL geri ödeme ile 10 bin TL hızlı kredi verileceğini duyurdu. Peki, 10 bin TL hızlı kredi faiz oranları ne kadar? Toplam geri ödeme ne kadar olacak?

Kamu bankası Halkbank, merakla beklenen faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için 10 bin TL’lik miktarı yüzde 1,61 faiz oranı ile sunuyor. 36 ay vadeli geri ödemesi olan hızlı kredi de toplam geri ödeme miktarı 13 bin 970 TL 16 kuruş oluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank hızlı kredi avantajından yararlanmak isteyenler için başvuruların şubelerden yapılabileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan açıklamada, müşterilerin en az Halkbank şubesine giderek başvuruda bulunabileceği ve anında krediden yararlanabileceği aktarıldı.

KREDİ HAKKINDA ÖNEMLİ NOKTALAR

Banka, aynı zamanda hızlı kredi hakkında yaptığı açıklamasında en az 1000 TL en çok ise 50 bin TL talep edilebileceğini belirterek, kredi hakkında şu detayları aktardı:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr krediye başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.