Ekonomi

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlara müjde verildi! Sadece 25 TL’ye sahip olabilirsiniz!

Ziraat Bankası emeklilere müjdeyi duyurdu.. Banka tarafından yapılan açıklamada maaşını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler, Türk Telekom aracılığı ile yurt içi her yöne      750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet paketinden yararlanabilecek. 12 ay Türk Telekom’da kalma sözü verenler bu paketten sadece 25 TL’ye yararlanabilecek.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada kampanyadan yararlanmak isteyenlerin maaşını Ziraat Bankası’ndan alması gerektiği ifade edildi. Kimlik ile birlikte en yakın Türk Telekom şubesine başvurarak özel tarifeden yararlanılabilecek.

BAŞVURU KANALLARI

Banka kampanyanın detaylarını resmi web sayfası üzerinden aktardı. Emekliler için sunulan avantajın detayları şu şekilde:

“Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazıp Türk Telekom’a ait 5555’e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir”

KAMPANYANIN İÇERİĞİ

“Ziraat Emekli tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacaktır. Tarife yeni hat tesisi ve numara taşıma yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 30 TL, Türk Telekom faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 44 TL’dir. Kampanya kapsamında aylık sabit tarife ücretleri üzerinden aylık 5 TL indirim uygulanacaktır”

“25 TL OLARAK ÜCRETLENDİRİLECEK”

“Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 25 TL’den ücretlendirilecektir. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 39 TL’den ücretlendirilecektir”

DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN