Ekonomi

TEB faturalarda iade yapıyor! Bu şartı taşıyanlara toplam da 120 TL’ye varan iade!

Son dönemlerde vatandaşlar, bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Gelen son bilgiye göre TEB müşterileri için yeni bir kampanyayı duyurdu. Buna göre TEB müşterileri verecekleri otomatik ödeme talimatları için her ay 15 TL olmak üzere toplam da 120 TL geri ödeme kazandığı ifade edildi. İşte detaylar..

TEB fatura iadeleri için yaptığı duyurarak detayları aktardı. Yapılan açıklamada otomatik fatura ödeme talimatları için her ay 15 TL olmak üzere toplam da 120 TL geri ödeme yapılacak. Ancak bunun için tek şartın taşınması gerekiyor. Söz konusu kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Banka kampanyadan yararlanmak isteyenler için gerekli olan tek şartı açıkladı. Buna göre en az 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatının verilmesi gerekecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanya, 30 Nisan – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Vadesiz Mevduat Hesabınızdan yeni verilecek olan otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.

Talimat vermek istediğiniz Vadesiz Mevduat Hesabınızın açık ve kullanılabilir olması gerekmektedir.

Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanya kapsamında değildir.

Kampanya kapsamında en az 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.

Kampanyadan tüm Bireysel Bankacılık müşterileri yararlanabilir.

Kampanyaya katılım için otomatik fatura ödeme talimatının tanımlanmasından önce CEPTETEB Mobil Uygulaması’nda yer alan “Kampanyalar” sayfasından katılımın gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Müşterilerimizin kampanyadan yararlanabilmesi için CEPTETEB internet veya mobil bankacılığının aktif olması gerekmektedir.

Kampanya döneminde verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının kampanya dönemi içerisinde iptal edilmemiş olması gerekmektedir.

Müşterilerimiz kendi adına kayıtlı olmayan faturalar için de otomatik fatura ödeme talimatı vererek kampanyaya katılım sağlayabilir.

Otomatik fatura ödeme talimatı ile ödenen faturalar haricindeki fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Otomatik ödemeye verilen faturaların manuel olarak ödenmesi durumunda iade tutarı yansıtılmayacaktır.

Katılımın yapıldığı ayın 25. günü sonrası aktifleşen talimatlar için iade tutarı yansıtılmayacaktır. Sonraki aylarda koşulların sağlanması durumunda iadeye hak kazanılacaktır.

Her ayın sonunda 15 TL iade kazanabilmek için yeni verilecek olan faturaların ilgili ay tahsilat toplamının minimum 150 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimiz kampanya katılım tarihinden itibaren 31 Aralık 2021 tarihine kadar her ay 150 TL ve üzeri otomatik fatura ödemesinin gerçekleşmesi durumunda ayda 15 TL iade kazanılabilir.

Kampanya kapsamındaki iadeler, fatura ödemesinin gerçekleştirildiği ve kampanya koşullarının sağlandığı aydan sonraki ayın son iş gününe kadar otomatik ödeme talimatı verilen vadesiz hesabına yapılacaktır.

Kampanya koşullarının yerine getirilip getirilmediğine yönelik son kontrol tarihi 31 Aralık 2021 olup bu tarih öncesinde yapılan işlemler kampanya kapsamında dikkate alınacaktır.

60 gün içerisinde kampanya şartları yerine getirilmezse tanımlı kampanya iptal olacaktır.

Kampanya, farklı otomatik fatura ödeme kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kampanya döneminde verilip ilk ödemesi kampanya döneminden sonra gerçekleşen fatura talimatlarına kampanya kapsamında iade yapılamayacaktır.

Türk Ekonomi Bankası A.Ş kampanya ve ürün özelliklerinin kullanım şartlarında değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

KAMPANYA DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN