Genel

MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var! Şehit uzman çavuşun evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı..

Gelen bir son dakika haberine göre Samsun’a şehit ateşi düştü. Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Samet Şeker’in Samsun’da bulunan baba ocağına acı haberi gitti.

Acı haberi alan şehidin ailesi büyük bir üzüntü yaşadı. Şehidin baba ocağına, İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer gitti.

ARKADAŞLARINDAN ÖĞRENMİŞLER

Acılı baba Şeker, “Bu sabah 08.30’da görüştük. ‘Ben sonra ararım’ dedi, o kadar” dedi. Amca Fikri Şeker ise, “Sabah saat 08.30 gibi görüştük. Görevde olduğunu söyledi. ‘Gayet iyiyim’ dedi. Şehit haberini arkadaşları sosyal medya hesaplarına atmışlar, oradan öğrendik” ifadesini kullandı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Şehidin nişanlısının babası Hüseyin Dursuni ise, 1 buçuk ay sonra düğünlerinin olduğunu, “En son bayramda görüştü. 1 buçuk ay sonra düğünümüz vardı. Temmuz’un sonunda niyetimiz öyleydi. Ama o düğünü erken yaptı” şeklinde konuştu.

Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker’in nişanlı olduğu ve yakın zamanda evleneceği öğrenildi. Şehidin cenazesi, Samsun Çarşamba Havaalanı’na uçakla gelecek ve burada Bafra Asri Mezarlık’ta bulunan şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacak.