Ekonomi

A101’den kartı ile alışveriş yapanlara güzel haber! 30 TL hediye verilecek!

Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden biri olan A101, müşterileri için yeni bir kampanya yaptığın duyurdu. A101 market yaptığı açıklamasında 1 – 15 Haziran 2021 tarihleri arasında Yapı Kredi TL para kartı ile tek seferde yapılacak olan her 150 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplam da ise 30 TL puan hediye edildiği duyuruldu.

Son dönemlerde vatandaşlar, marketlerin kampanyalarını yakından inceliyor. A101’de bu kapsamda Yapı Kredi TL kart ile yaptığı anlaşmayı duyurdu. Tek seferde yapılacak olan 150 TL’lik alışveriş için 15 TL olmak üzere toplam da 30 TL’lik puan verileceği açıklandı.

KAMPANYANIN DETAYLARI

A101 resmi web sayfası üzerinden kampanya detaylarını açıkladı. Kampanyanın sadece A101 marketlerde ve A101’in resmi adresi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olduğu aktarıldı. İşte A101 tarafından yapılan açıklamanın detayları:

Kampanya sadece A101 marketlerde ve a101.com.tr’de geçerlidir. A101 Kapıda market uygulaması kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya TLCARDA101 boşluk müşteri numarası yazılıp 4454’e SMS gönderilerek veya World Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılabilecektir.

Yapı Kredi TLcard’lar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Sanal kartla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

World Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılabilecektir.

Müşterilerin katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet TLcard’ının olması ve harcamalarını Yapı Kredi TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 22 Haziran 2021 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık TLcard’ı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanma tarihi 22 Temmuz 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuanlar 23 Temmuz 2021 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait banka kartı işlem verileriniz, 1-15 Haziran 2021 tarihleri arasında , Bankalara ait sanal ve fiziki POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.

Yapı Kredi ve A-101 kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.