İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Polisevi bünyesine KPSS şartsız personel alımı devam ediyor! Başvurular bu gece son!

İş arayan vatandaşlar her gün Türkiye İş Kurumu 8İŞKUR) güncel iş İlanları sayfasını yakından takip ediyor. 8 Haziran İŞKUR Açık İş İlanları sayfasında yer alan son ilana göre Polisevi bünyesine KPSS şartsız personel alımının yapıldığı görüldü. Alıma ilişkin başvuruların devam ettiği, ancak başvuruların bu gece 23.59’da sona erdiği ifade edildi.

Polisevi bünyesinde çalışmak isteyenler için yeni iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Fethiye Polisevi bünyesinde çalışacak aşçı yardımcısı, garson ve oda görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. En az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak olan Polisevi için aranan şartlar ve başvuru ekranı haberimizin devamına eklenmiştir.

KPSS ŞARTI YOK

Fethiye Polisevi İşletmeciliği İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımladığı ilana aşçı yardımcısı ve garson kategorisinde alımların geçici, oda görevlisi alımlarının ise daimi olduğu aktarıldı. İşte KPSS şartsız polisevi personel alımı detayları..

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.

Personellerin çalışma saatleri haftalık 45 saat olarak,  idaremizce vardiya esasına göre belirlenmektedir.

Mülakatı kazanan adayların işe alım aşamasında Muğla Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak güvenlik soruşturması yapılacak olup, sakıncalı durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.

Sözlü ve Uygulamalı sınavı kazanan adaylar sağlık problemi olmadığını, sağlık raporu ile belgelemek zorundadır.

Kurumumuzca işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru İŞKUR tarafından gönderilen listede belirtilen irtibat numaraları üzerinden telefonla aranmak üzere yapılacaktır. Listede belirtilen numaraya ulaşılamaması durumunda veya çağrıya geri dönüş yapılamaması durumunda hakkından vazgeçilmiş sayılacaktır.

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN