İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 85 bin 423 personel alımı yapılacak! 18 yaşını tamamlayanlar başvurabilir!

İş arayan herkesin ilanlarını yakından takip ettiği İŞKUR güncel personel alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan 8 Haziran İŞKUR iş ilanlarına göre KPSS şartsız 85 bin 423 personel alımı yapılacağı ve alımlara en az 18 yaşını tamamlamış adayların başvuruda bulunabileceği ifade edildi. İŞKUR Açık İş İlanları sayfası üzerinden yayımlanan son güncel ilanlar haberimizde

8 Haziran İŞKUR iş ilanları güncellendi. Yayımlanan son iş ilanlarına göre Türkiye geneli 85 bin 423 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Alıma dair merak edilen detaylar ve başvuru şartları şu şekilde:

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

EN ÇOK ALIM YAPILACAK MESLEKLER

Alımların en çok yapılacağı meslekler merak konusu oldu. İŞKUR üzerinden en çok alım yapan 10 meslek şu şekilde sıralandı:

Beden İşçisi (Genel) 16791
Turizm Ve Otelcilik Elemanı 2171
Garson (Servis Elemanı) 2069
Temizlik Görevlisi 1980
Makineci (Dikiş) 1793
Satış Danışmanı / Uzmanı 1643
Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı 1602
Motosikletli Kurye 1304
Muhasebeci 1293
Konfeksiyon İşçisi 1272

TÜM İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN