Ekonomi

Enpara.com link paylaşımı yapanlara 1.000 TL’ye kadar ödül veriyor!

Bankalar, pandemi döneminde müşteri çekmek için yeni yeni kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Promosyon ödemelerinde, düşük faizli kredilere, hediye ödemelerden, bedava alışverişlere kadar çeşitli imkanları sunan bankalara bir yenisi daha eklendi. Enpara.com resmi web sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklamasında yeni kampanyasının detaylarını duyurarak, müşterilerine 1.000 TL’ye kadar hediye kazanma şansı sunuyor.

Enpara.com yaptığı açıklamasında POS’u tavsiye eden müşterilerine 1.000 TL’ye kadar hediye ödül veriyor. Her bir işletme için 100 TL ödeme yapıldığını duyuran banka, işletmeleri de bankacılık masraflarından kurtardığını açıkladı.

HER BİR İŞLETME İÇİN 100 TL ÖDEME

Enpara.com hediye 1.000 TL ödemesi ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Tavsiyelerinizle Enpara.com POS kullanmaya başlayan her bir işletme için size 100 TL ödül verirken, onları da POS ve diğer bankacılık masraflarından kurtarıyoruz. Tanıdığınız işletmelerle sadece bir başvuru linki paylaşarak toplam 1.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirsiniz” İfadeleri kullanıldı.

Kampanyadan yararlanmak ve hediye 1.000 TL’yi toplamak isteyenler için detayları aktaran Enpara.com şu açıklamayı yaptı:

Cep şubemizin “Bizi tavsiye edin” adımına girmeniz ve “Tanıdığım işletmelere (Enpara.com POS için)” seçeneğini seçmeniz,

Açılan ekranda yer alan ve size özel olarak oluşturulan Enpara.com POS başvuru linkini “Paylaş” butonunu kullanarak WhatsApp, SMS veya e-posta yoluyla tanıdığınız işletme sahipleri/yetkilileri ile paylaşmanız,

İlgili işletme sahibinin/yetkilisinin gönderdiğiniz linki kullanarak başvuru yapması, başvurunun onaylanması durumunda yapılacak POS kurulumu sonrasındaki ilk bir ay içinde Enpara.com POS üzerinden en az üç satış işlemi gerçekleştirilmesi yeterli.

Kampanya boyunca her ay kazandığınız ödül tutarı, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.