Kültür-sanat

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 199. bölüm neler olacak?

ATV ekranlarının en çok izlenen ve hatta Salı günü reyting birincisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi, bu hafta da çok heyecanlı bir bölüm ile izleyenlerin karşısına çıktı. Dizi, sezon finaline adım adım yaklaşırken, kritik karakterlerin ölerek diziden ayrılması, EDHO’yu daha da heyecanlı bir hale getirdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 199. bölüm neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm içerisinde özellikle son dönemlerde neredeyse her bölümde önemli karakterlerin ölmesi, izleyenleri ekran başına kilitliyor. Salı günü saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanan EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu izleyenlerin en çok araştırdığı konuların arasında.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Pelin Akıl gibi önemli isimlerin rol aldığı EHDO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Salı günü yayınlanan yeni bölümler göz önüne alındığında en geç pazar günü yeni bölüm fragmanın yayınlanması bekleniyor.

EDHO SON BÖLÜM NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölüm fragmanı beklenirken, diziyi izleyemeyenler EDHO son bölüm neler oldu? araştırması yapıyor. Dizi sezon finaline adım adım yaklaşırken, kayıplar vermeye devam ediyor.

Hızır Çakırbeyli ailesini ve sevdiklerini korumak adına her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak uzun zamandır yanında olan Kimsesiz Doğan hain bir pusuya kurban düşer. Sokakların babası olan Kimsesiz Doğan, bu bölümde öleceğini hissetmiş gibi, yerini Alpaslan Çakırbeyli’ye devretmiştir..