Genel

Sedat Peker yakalandı mı? Sedat Peker Youtube’da 10 bölüm videosunu yayınlamadı!

Son dönemlerde yayınladığı videolarla Türkiye’nin gündeminde olan Sedat Peker’in her Pazar yayınladığı videosu bu hafta yayınlanmadı. Pazar günleri sabah saat 07.30’da YouTube kanalında yayınladığı ve izlemenin milyonlara ulaştığı videoların 10. bölümü bugün yayınlanmadı. Bu da herkesin akıllarında Sedat Peker yakalandı mı? Sedat Peker Youtube’da 10. bölüm videosu neden yayınlanmadı? sorularının oluşmasına neden oldu.

Son olarak hafta içi yapmış olduğu açıklamasında Perşembe günü bir video yayınlayacağını duyuran Sedat Peker’in Perşembe günü olan videosu da Pazar günleri yayınladığı videosu da yayınlanmadı. Bu da Sedat Peker yakalandı mı? sorularının gündeme bomba gibi düşmesine neden oldu.

Öyle ki, konu Twitter üzerinden “Sedatpeker10” etiketi ile TT listesine girdi.

SEDAT PEKER 10. BÖLÜM VİDEOSU NEDEN YAYINLANMADI?

Bir süredir yayınladığı videolarla dikkat çeken Sedat Peker, Perşembe günü ve bugün yayınlaması beklenilen Sedat PEker 10. bölüm videosunun yayınlanmaması, akıllara Sedat PEker yakalandı iddialarını getirmeye başladı. Sosyal medya üzerinden kullanıcılar yaptıkları payaşımlarla video beklediklerini paylaşırken, Peker’in neden 10. bölümv ideosunu yayınlamadığı henüz netlik kazanmadı..

ATTIĞI SON TWEET’LER

Sedat Peker, son olarak dün sosyal medyası üzerinden şu paylaşımı yaptı: