Ekonomi

1100 TL pandemi yardımına başvuranlar dikkat! 1100 TL pandemi sosyal yardım parası ne zaman ödenecek?

Devlet, pandemi döneminde de vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 1000 TL olarak verilen pandemi desteği bu yıl 1100 TL olarak verilmeye başlandı. Yardım başvurusunda bulunan kişiler, internet üzerinden 1100 TL pandemi sosyal yardım parası ne zaman yatacak? E-Devlet 1100 TL pandemi destek parası yattı mı? sorusuna cevap aramaya başladı.

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına geri ödemesiz olarak tek seferlik verilen 1100 TL pandemi desteği, ihtiyaç sahiplerinin araştırma konularının başında geliyor. Geçen haftalarda başlanan 1100 TL pandemi destek parasına ilişkin, 1100 TL pandemi destek parası yattı mı, 1100 TL sosyal pandemi yardım parası ne zaman verilecek? sorularının cevapları merak konusu oldu.

Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan “İhtiyaç sahibi hanelere 1000 lira verilen nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Yapılacak olan pandemi yardım ödemeleri vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Banka bilgisi olmayanlara ise ödemeler PTT kartlarına yapılacak.

PANDEMİ YARDIM BAŞVURU SONUÇLARI

Pandemi yardım başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyenler, e-Devlet hesaplarına giriş yaptıktan sonra aşağıdaki link üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekiyor:

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre şu günlerde başvuru yapabilecek:

0 – Pazartesi

2 – Salı

4 – Çarşamba

6 – Perşembe

8 – Cuma