Kültür-sanat

Kardeşlerim 18. bölüm fragmanı! Kardeşlerim Orhan diziden ayrılıyor mu? Şoke eden detay..

ATV ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan dizilerden biri olan Kardeşlerim 18 bölüm ile ekranlara ara vermeye hazırlanıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte son 2 haftadır pek çok dizi peş peşe sezon finali ve final kararı almaya başladı. Bu kararı alan dizilerden bir tanesi de Kardeşlerim dizi oldu. Ancak Kardeşlerim 18 bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Fragmanı izleyenler Kardeşlerim Orhan öldü mü? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

Kardeşlerim 12 Haziran Cumartesi günü yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Kardeşlerim Orhan Doruk’u kurtarmak için kendini kurşunların önüne atması ve yararlanması ile birlikte herkesin akıllarına Kardeşlerim Cüneyt Mete ayrılıyor mu? sorusun da beraberinde getirdi.

Kardeşleri 18 bölüm ile son olarak dün akşam izleyenlerin karşısına çıktı. Ömer, elindeki gerçek silah ile Amca Orhan’ı kanından vurarak yaralıyor. Kardeşlerim 18. bölüm fragmanı hakkında detaylar haberimizin devamında mevcut..

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kardeşlerim sezon finali 18. bölüm ile 19 Haziran Cumartesi günü ekranlara gelecek. Saat 20.00’de yayınlanan sezon finalinde son derece heyecanlı sahnelerin olduğu görüldü.

KARDEŞLERİM ORHA ÖLÜYOR MU?

İzleyenlerin dizinin 18. bölüm fragmanında en çok merak ettiği konuların arasında Kardeşlerim Orhan  ölüyor mu? ve Kardeşlerim Orhan ölecek mi? soruları oldu. Dizinin 18. bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Kadir cinayete teşebbüsten hapse girerken, Kardeşlerim Orhan ölüyor mu? sorusuna henüz bir cevap verilmediği görüldü.

KARDEŞLERİM 18. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN