Gündem

Bakan Koca’dan gece yarısı çok önemli açıklama!

Türkiye salgınla mücadelesine devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı çok önemli bir tweet attı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında 13 Haziran koronavirüs tablosunu değerlendiren Bakan Koca, salgının iyice gerilediği müjdesini verdi.

Yaptığı paylaşımında vefat sayısının düştüğünü ve zaferin bir kez daha görüldüğünü söyleyen Bakan Koca, “Bugün vefat sayımız 53. Çok can yakıcı sayılardan bugünlere geldik. Vaka sayımız 5 bin 12. Bir kez daha gördük; zaferi, yolu kararlı yürüyenler kazanır. Salgın iyice geriledi, yenileceği gün çok yakın” ifadelerini kullandı.

13 HAZİRAN KORONAVİRÜS TABLOSU

13 Haziran koronavirüs tablosunun dün açıklanması ile birlikte tüm Türkiye biraz da olsa rahat bir nefes alabildi. Açıklanan son koronavirüs tablosunda vefat sayısı 53’e vaka sayıları ise 5 bin 12’ye düşerek, istenilen hedef yakalanmıştı. Bunun üzerine Bakan Koca’dan gece yarısı paylaşımı geldi.

Türkiye bir dönem salgında 70 binli rakamlara çok yaklaşmış, vefat sayıları ise rekor kırmıştı. Çok can yakıcı sayılardan buralara gelindiğinin müjdesini veren Bakan Koca, “Salgın iyice geriledi, yenileceği gün çok yakın” mesajını paylaştı.