Genel

Sedat Peker nerede? Yakalandı mı? Peker, Twitter üzerinden açıklama yaptı!

Her Pazar günü yayınladığı videolarla dikkat çeken Sedat Peker, dün sabah izleyicilerin beklediği 10. bölüm videosunu yayınlamadı. Hafta içi de Perşembe günü yüksek ihtimalle yayınlayacağını söylediği videoyu da yayınlanamaması üzerine Sedat Peker nerede? Sedat Paker yakalandı mı? sorularının araştırması hız kazandı.

Konu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sedat Peker Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Hakkında gözaltına alındı ve yakalandı haberlerine ilişkin cevap veren Peker, yetkililerle karşılıklı sohbet ettiğini ve şu anda ailesinin yanında olduğunu açıkladı.

AÇIKLAMA YAPTI

Gece yarısı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Peker saatler sonra suskunluğunu “Sedat Peker Dubai polisi tarafından gözaltına alındı” iddiaları üzerine bozdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Peker, “Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk. Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler” ifadelerini kullandı.

Hakkında çıkan yakalama haberlerinin doğru olmadığın söyleyen Peker, “Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler. Aydınlık Gazetesi’nde yazan SAT timlerinin ve MİT timlerinin yaptığı operasyonla yakalandığım asla doğru değildir” ifadelerini kullandı.

PEKER’İN AÇIKLAMALARI

Sedat Peker’in gece yarısı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: