Kültür-sanat

Netflix Lucifer 6. sezon ne zaman? Lucifer 6. sezon yayın tarihi!

Netflix ekranlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan Lucifer geçtiğimiz haftalarda yeni bölümü ile ekranlara gelmişti. Lucifer 5. sezon 2. kısım ile ekranlara gelmesinden sonra hayranları internet üzerinden Lucifer 6. sezon yayın tarihi belli oldu mu? araştırması yapmaya başladı. Son derece heyecanlı bir yerde biten Lucifer yeni sezon hakkında detaylar haberimizde..

Lucifer hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. 28 Mayıs Lucifer yeni sezon ile ekranlara geldikten sonra 6. sezonun final olacağı açıklandı. Koronavirüs salgını sebebi ile çekimlerin bir süre ertelenmek zorunda kaldığı dizi ancak 28 Mayıs tarihinde yayınlanabildi.

LUCİFER 6. SEZON FİNAL OLACAK

Lucifer 6. sezon bölümlerinden sonra ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz dönemlerde dizinin başrol oyuncusu olan Tom Ellis, artık Lucifer karakterini canlandırmaktan sıkıldığını ve farklı projeler ile tiyatroda rol almak istediğini duyurmuştu. Bu sebeple Lucifer 6. sezon final sezonu olacak.

LUCİFER 6. SEZON TARİHİ

Lucifer 6. sezon tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizilerin her yeni sezonunun 1 yılda bir yayınlanması sebebiyle, Lucifer 6. sezon bölümlerinin 2022 yılının başında yayınlanması bekleniyor.

LUCİFER SON SEZON NELER OLDU?

Dizinin yayınlanan son sezon bölümünde Lucifer babasının yerine geçerek Tanrı olmayı başarır. Ancak tanrı olabilmek için hem kardeşlerini ikna etmesi hem de bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmesi gerekecek. Ancak bunu yaparken, kötü ikiz kardeşi Michael’in planlarından da başarıyla sıyrılması gerekecektir.