EkonomiEmlak

Akbank ve Vakıfbank harekete geçti! 50 bin TL – 150 bin TL arası konut satışları başladı!

Akbank ve Vakıfbank ev sahibi olmak isteyenler için harekete geçerek, uygun fiyatlarda ev satışı yaptıklarını duyurdu. Vatandaşlar ev sahibi olabilmek için konut kredisi çekerek, yüksek faizlerle kredi ödemek durumunda kalıyor. Ancak yine de düşük fiyatlarda konut sahibi olma konusunda araştırmalar devam ederken, Akbank ve Vakıfbank tarafından ev satış ilanları yer aldı.

İlanlarda ihale yönteminin olacağı ifade edildi. Uygun fiyatlarda konut almak isteyenler bankaların icra ile konut satış ilanlarını yakından araştırıyor.

50 – 150 BİN TL ARASI

Yayımlanan ilanlara göre 50 bin – 150 bin TL arasında konut satışlarının başladığı dikkat çekildi. İlan içinde yer alan konutların alınabilmesi için vatandaşların  başvuruda bulunması gerekiyor. Akbank en az 50 bin TL fiyatlardaki evleri ihale ile satışa çıkardı.

Başlangıç bedelinin yüzde 10’luk kısmının yatırılması dışında AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ üzerinde yer alan şartların taşınması gerekiyor.

AKBANK KONUT İLANLARI

İlanlar içi tıklayın

VAKIFBANK KONUT İLANLARI

Vakıfbank uygun fiyatlı konut satışı için resmi web sayfasında şu uyarıyı yaptı:

“Gayrimenkullerle ilgili olarak Banka tarafından verilen tüm bilgiler, resimler, açıklamalar ve basında, internette yayınlanan her türlü ilanlar (satış listesi, tanıtım metni, gazete ilanı, internet, afiş vb.) taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Gayrimenkulün fiili durumuyla Banka tarafından verilen bilgilerin farklı olması halinde Banka’nın herhangi bir yükümlülüğü bulunmayacaktır. Kampanya kapsamında yapılan İndirimler hali hazırda satış fiyatlarına yansıtılmış olup, belirtilen satış tutarından ayrıca bir indirim yapılmayacaktır. VakıfBank gerektiğinde kampanya şartlarını değiştirmekte serbesttir”

İlanlar için tıklayın