Ekonomi

DenizBank duyurdu! Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında harcamalarınızın yarısı bankadan!

Müşteri kapasitesini artırmak isteyen bankalar kredi kartı ve kredi kampanyalarını peş peşe sıralıyor. Bu kapsamda son olarak Denizbank çok önemli bir kampanyaya imza attı. Banka tarafından yapılan açıklamada Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında harcama yapanların harcamaların yarısının banka tarafından karşılanacağı aktarıldı. Detaylar haberimizde..

Denizbank, web sayfası üzerinden yapmış olduğu açıklamasında Denizbank kredi kartına başvurulması durumunda ilk 3 ay internet harcamalarının yarısının banka tarafından karşılanacağı duyuruldu. Kampanyadan yararlanmak için DenizBank kredi kartı ile internet alışverişinin yapılması gerekiyor.

1 – 30 HAZİRAN ARASINDA GEÇERLİ

Kampanyanın sadece 1 – 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacağı, bu tarihler arasında en fazla 200 TL, 3 ay toplam da 600 TL indirim verileceği duyuruldu.

Banka kampanyaya ilişkin açıklamasında, başvuruların İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezleri aracılığında yapılacağı ve 30 Haziran’a kadar onaylanan bireysel kredi kartları için geçerli olacağı belirtildi.

DENİZBANK KAMPANYA DETAYLARI

DenizBank yapmış olduğu açıklamasında kampanya ile ilgili şu detayları aktardı:

Kampanya İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1-30 Haziran arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil değildir

Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200TL, 3 ay süresince de azami 600TL indirim kazanabilecektir.

Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.

Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.

Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 5 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.