Ekonomi

QNB Finansbank bu sözü veren herkese 300 TL nakit para hediye ediyor!

Bankaların son dönemlerdeki mücadelesi hız kazanmaya devam ediyor. Müşteri çekebilecek ve müşteri portföyünü artırmak isteyen bankalar müşterilerine çeşitli kampanyalarla birlikte nakit para hediye ediyor. Bu bankalardan birisi olan QNB Finansbank yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Banka açıklamasında harcama yapacağına söz veren müşterilerine 300 TL nakit para hediye ettiğini açıkladı.

QNB Finansbank müşterisi olanlara, CardFinans ile harcama sözü verdikten sonra yapılan alışverişlerde 300 TL’ye varan hediye para verileceği açıklandı. Aynı zamanda aylık yüzde 1,396’dan başlayan faiz oranları ile birlikte 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisinin de verileceği duyuruldu.

DİLEDİĞİNİZ YERDE QNB FİNANSBANKLI OLABİLİRSİNİZ

QNB Finansbank kampanya açıklaması için, “Dilediğiniz yerden QNB Finansbanklı olmak artık çok kolay! Hemen QNB Mobil’i indirin, görüntülü görüşme ile dilediğiniz her yerden hızlı bir şekilde QNB Finansbanklı olmanın kolaylığını yaşayın!” ifadesini kullanarak, tüm detayları aktardı.

NASIL QNB FİNANSBANK MÜŞTERİSİ OLABİLİRİM?

Banka tarafından yapılan açıklamada artık görüntülü görüşme sonrasında nasıl QNB Finansbanklı olunabileceği şu şekilde anlatıldı:

CARDFİNANS İLE HEDİYE PARA KAMPANYASININ KOŞULLARI

QNB Mobil’e giriş yaptıktan sonra CardFinans kredi kartı başvurunuzu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Kampanya 9 Haziran – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında QNB Mobil’den görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar için geçerlidir.

300 TL’ye varan Hediye Para kampanyası QNB Mobil’den görüntülü görüşme ile müşteri olmayı takip eden 3 aylık süre için geçerli olacaktır.

CardFinans ile yapacağınız 150TL ve üzeri bir alışverişinizi harcama sözü vererek Hediye Para ile bedavaya getirebilirsiniz. En az 150TL, en fazla 300TL’ye kadar Hediye Para kullanabilirsiniz.

Her 100TL harcama ile 1 TL değerinde Hediye Para sözünüzü kapatmış olacaksınız. 300 TL tutarında Hediye Para kullanırsanız, 12 ay boyunca toplam 30.000 TL, aylık 2.500 TL harcama sözü vermiş olacaksınız.

Kartınızla yapacağınız alışverişin kampanya koşullarına uygun olması durumunda cep telefonunuza gönderilecek SMS’e yanıt vererek Hediye Para fırsatından faydalanabilirsiniz.

Gelecek katılım onayınızın ardından kampanyaya dahil olacaksınız ve Hediye Para tutarı kadar kartınıza iade yansıtılacak.

Hediye Para kullanılabilecek işlemler sadece yurt içi yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Ön ödemeli kartlara yapılan yüklemeler, kartan karta para transferleri, Bireysel Emeklilik gibi sigorta prim ödemeleri, vergi ödemeleri için Hediye Para kullanılamaz.

Kredi kartınızdan kullandığınız nakit avans, anında kredi işlemleri ile TL yüklemeleri, para transferleri ve biriktiren hesap çeşitleri hariç tüm harcamalarınız harcama sözünüze dahil edilecektir.

Bir takvim ayı içerisinde en fazla 15.000TL’lik alışveriş harcama sözüne sayılacaktır.

Bir takvim ayı içerisinde kapatılabilecek Hediye Para tutarı en fazla 150 TL’dir.

Kampanyadan, ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren, limiti en az 1,875 TL olan QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

Kullanabileceğiniz Hediye Para tutarı kart limitinizin %8’inden fazla olamaz.

Hediye Para kazandığınız alışverişinizin tamamını ya da bir kısmını iade etmeniz halinde, harcama sözünden eksik kalan bakiye ekstrenize yansıtılacaktır.

Harcama sözünü için belirtilen süre sonunda harcama sözünden eksik kalan bakiye olması durumunda, kalan Hediye Para bakiyesi ekstrenize yansır. Örneğin 50TL’lik Hediye Para için harcama sözünüzü sağlayamazsanız, vade sonunda 50 TL kartınıza yansıyacaktır.

Kalan harcama sözünüzü, ekstrelerinizden ya da KALAN yazıp 2273’e mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Hediye Para programına hangi bireysel kredi kartı ile kayıt olunmuş ise, verilen harcama sözünün tamamının sadece bu kart ve bu karta bağlı ek kartlar ile yapılacak harcamalar ile kapatılması gerekmektedir.

Ek kartlar ile sanal kartlar Hediye Para kullanımı yapamaz ancak Hediye Para kullanımı yapılan asıl karta bağlı bu kartlarla yapılan harcamalar alışveriş sözüne sayılır.

Enpara.com ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.

ParaPuan kullanılarak gerçekleştirilen harcamalar üzerinden Hediye Para kullanımı gerçekleştirilemez.

Ticari kullanımlar Hediye Para’dan yararlanamaz yararlansa dahi Hediye Para tutarı geri alınır. Müşteri’nin kredi kartını sürekli olarak ve ticari amaçla kullanması yasak olup, bu şekildeki kullanımların olması halinde Müşteri Hediye Para’dan yararlanamayacaktır. Müşterinin kredi kartını bu şekilde kullanıldığının tespiti halinde Banka, kartı iptal etmeye, Hediye Para tutarını herhangi bir bildirim yapmaksızın geri almaya yetkilidir.

Harcama sözünüz devam ederken, ödemelerinizdeki düzensizlik sebebiyle kredi kartı limitinizin düşürülmesi ve harcama sözünüzden eksik bakiye kalması durumunda, kalan Hediye Para bakiyesi geri alınır.

Hediye Para, 0850 222 0 900 Telefon Bankacılığı üzerinden veya IPTAL yazıp 2273’e gönderilerek iptal edilebilir.

2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

QNB Finansbank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler, ilgili iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilebilir.