Belediyelerİş İlanlarıPersonel Alımı

Kamu Kurumu Memur Alıyor! Son Başvuru 10 Ağustos’ta!

Alay Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa uygun şekilde istihdam edilmek üzere, önlisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programından mezun ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan Muhasebe memuru alınacak.

Niğde ili Alay Belediyesi, sözlü sınav ile Muhasebe memuru alımı yapıyor. Adayların KPSS P93 puan türünde en az 65 almış olma şartları bulunuyor. Aranılan genel şartlar ise şu şekilde:

Türk vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Genel şartlar dışında, ilan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi özel şartlar da bulunuyor.

Adaylardan Hangi Belgeler İsteniyor?

Kurumdan veya belediyenin resmi sitesinden (www.alay.bel.tr) temin edilecek Başvuru Formu
Nüfus cüzdanı aslı veya kurumca onaylanacak fotokopisi
Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi
Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
KPSS Sonuç Belgesi
Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı
Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan
2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)
Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti

Sözlü Sınava Katılmak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Adayların, istenilen belgeler ile 05.08.2021-10.08.2021 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvurularını elektronik ortamda belediyenin internet adresine, şahsen veya posta yoluyla da Alay Belediyesi Hürriyet Mah. İnönü Cad. No: 1 Alay Belediyesi NİĞDE adresine gönderebilecekler.

Aranılan kriterlere uyan adaylar sözlü sınava girmeye hak kazanacak. Başvurusu kabul edilen adaylara posta yoluyla ‘Sınava Giriş Belgesi’ gönderilecek.