İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

25 Haziran İŞKUR iş ilanları güncellendi! Kadın erkek KPSS’siz 104 bin 832 kişi işe alınacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arayan vatandaşlar için güzel haberi duyurdu! Yayımlanan son iş ilanlarına göre kadın erkek 104 bin 832 kişi işe alınacak. İŞKUR iş ilanları üzerinden yayımlanan yeni ilanlara göre başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak olup, çok sayıda meslek üzerinden alımlar yapılacak. Peki, İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR iş ilanları başvuru ekranı ve detaylar haberimizde..

Pandemi döneminde vatandaşlar için iş bulup çalışmak daha zor hale geldi. Ancak İŞKUR güncel iş ilanları yayınlamaya devam ederek, iş arayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Bu kapsamda 25 Haziran İŞKUR iş ilanları yenilendi. İşte alım yapılan meslekler ve KPSS’siz iş ilanları başvuru şartları..

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

HANGİ MESLEKLERE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR iş ilanları üzerinden yayımlanan ilanlarda pek çok meslek için alım yapılacağı ifade edildi. Beden işçisi, temizlik görevlisi, çağrı merkezi elemanı, büro memuru gibi çeşitli meslekler için yapılacak olan personel alımında en çok alım yapan 10 meslek şu şekilde açıklandı:

(Tüm ilanları ve meslekleri aşağıdaki link üzerinden inceleyebilirsiniz)

Meslek Açık İş Sayısı

Beden İşçisi (Genel)       19468

Satış Danışmanı / Uzmanı            3472

Temizlik Görevlisi            2899

Turizm Ve Otelcilik Elemanı        2277

Garson (Servis Elemanı)               2217

Makineci (Dikiş)               1992

Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı     1841

Ön Muhasebeci               1560

Konfeksiyon İşçisi           1465

Şoför-Yük Taşıma            1424

25 HAZİRAN GÜNCEL İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Bir Yorum

  1. Ben coromda bir iş bulamadım özellesen şeker fab güvenlik olarak çalışıyordum işsiz kaldım yaşım 43 koruma güvenlik önlisans mezunuyum Çorum’da işsizim.