Ekonomi

HALKBANK’TAN FAİZSİZ KREDİ HABERİ GELDİ!

1933 yılında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye, kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurulmuş bir devlet bankası olan Türkiye Halk Bankası A.Ş., kısaca bilinen adıyla Halkbank, vatandaşı rahatlatacak kredi kampanyaları yapmaya devam ediyor. Halkbank’ın son kampanyası ise 70.000 TL kredi kampanyası oldu.

Halkbank, kendi internet sitesinde yayımladığı duyuruda kampanyaya ilişkin detaylar verdi. Temmuz ayının sonuna kadar sürecek bu kredi kampanyasında 70.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. Halkbank, kendi müşterisi olan veya olmayan her vatandaşa 70.000 TL’ye varan krediyi tanımlayabiliyor. Vatandaşlar, bireysel ve ticari bölümlerden bu kredileri kullanabiliyorlar.

Faizsiz İşlem İmkânı Var

70.000 TL kredi alan vatandaşın bankadan faizsiz olarak işlem yapabilmesi için Halkbank’tan daha önce kredi almış bir esnaf olması gerekiyor. Halkbank, esnaf olanlara 12 ay vadeye kadar 70.000 TL kredi için faiz almıyor.
Diğer müşteriler ise çok düşük faiz oranlarıyla kredi sahibi olabiliyor. Ayrıca Halkbank, müşterilerine ilk taksit ödemesinde tam 3 ay erteleme imkânı da sağlıyor.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Halkbank kredi başvurusu yapmak isteyenler şubelere giderek kredi talebinde bulunabilirler. İnternet bankacılığını kullanan kişiler de düşük faiz oranlarıyla ve masrafsız kredi seçenekleriyle 70.000 TL’lik krediye anında sahip olabilirler.
Halkbank’ın internet sitesinden ise 70.000 TL’lik kredi başvurusu yapılmıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacan başvuruda, talep edilen kredi miktarının en fazla 50.000 TL olması gerekiyor. Kredi başvurusu internet sitesi üzerinden olacaksa en fazla 50.000 TL’ye kadar yapılabiliyor. 50.000 TL’ye kadar onay alan kişiler gelir belgesi ve kimlikleri ile Halkbank şubesine giderek bu kredi limitini 70.000 TL’ye çıkarabiliyorlar.