Genel

Türk Telekom Yazlıklar İçin İnternet Kampanyasını Duyurdu

Türk Telekom, yazlığı olanlar veya tatil için başka konuta geçeceklere kısa süreli paketlerle tatil boyunca da internete bağlanma fırsatı sunuyor. Müşteriler 2, 3 veya 6 aylık paketlere aylık 100 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli!

Türk Telekom’un Yazlık İnternet kampanyasından bireysel yeni aboneler ile taahhütsüz ve hazırnet paketlerindeki mevcut aboneler de yararlanabiliyor. Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan bağlantı hızına kadar destekleyen hızı kullanıyor ve bu hız bağlanılan yere ve cihaza göre değişiklik gösterebiliyor. Kampanyadan Yalın internet (telefon bağlantısız internet) hizmetiyle de yararlanılabiliyor.
Yeni aboneliklerde alınan 264 TL bağlantı ücreti ise kampanya kapsamına dahil değil.

Ayrıca Türk Telekom’un Yazlık İnternet kampanyasına bazı avantajlar da dahil.

İnternet ücret tablosunda, yalın paketler için erişim ücreti ve internet paket ücreti dahil toplam ücret gösteriliyor. Ek olarak bağlantı ücreti alınmıyor.

Kampanya kapsamında indirimli modem veriliyor. Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerin, modem üzerinden sunulmaya devam edilen internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 6 TL modem kullanım ücreti, internet aboneliği devam ettiği sürece faturalandırılıyor.

Türk Telekom Trendyol’dan Hediye Çeki De Veriyor

35 Mbps ve üzeri hızlar için web site üzerinden internet alan bireysel müşterilere Trendyol’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki sunuluyor. Hediye çeki kullanım kodu, internet aktivasyonu sonrası SMS ile paylaşılıyor. Şifrenin geçerlilik süresi ise 31 Ağustos 2021 tarihine kadar olacak şekilde belirlendi.