Ekonomi

UYGUN FİYATA KONUT İLANI VERİLDİ! İCRA DAİRESİ KONUT SATIYOR!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, icradan satılık konut ilanı verdi. Çankaya’da bulunan konutun birinci satış günü 8 Ağustos 2021 saat 10.30 olarak belirlendi.

İcra Dairesi Müdürlüğü’nün yayımladığı ilana göre, konutun özellikleri aşağıda belirtildiği şekilde:

Ankara ili, Çankaya ilçesi, İmrahor-3 Mahallesi, 26297 ada 24 parselde kayıtlı, 1.063,00 M² yüzölçümlü “5 katlı betonarme mesken ve arsası” vasıflı ana taşınmaz üzerinde, 55/1063 arsa paylı KONUT vasıflı taşınmazdır. Taşınmazın yer aldığı bina betonarme karkas tarzda inşa edilmiş olup 2 bodrum + zemin + 2 normal kat ve çatı olmak üzere, çatı katı dahil toplam 6 katlıdır. Binada asansör ve kapalı otopark vardır. Binada tamamı mesken nitelikli olmak üzere toplam 12 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Meskenin giriş kapısı çelik, iç kapıları Amerikan panel, pencereleri ahşap doğrama, ısıcamlı, ferforje parmaklıklıdır. Antre, koridor, 4 oda, salon, mutfak, banyo, WC, kiler ve 1 balkondan oluşmaktadır. Isınma doğalgaz kombili sistem kalorifer ile sağlanmaktadır. Dairenin net alanı balkon dahil 117,00 M², brüt alanı 133,00 M²’dir. Ortaklığın giderilmesi yolu ile satışa konu olup; geniş bilgi dosyasında mevcuttur.”

Adresi Kırkkonaklar Mahallesi, 368 Sokak, Dulkadiroğlu Apt., No: 3/2 Çankaya / ANKARA

4+1 konutun bedeli ise 250.000 TL olarak duyuruldu.

Satış Şartları Mevcut

İhale açık artırma yoluyla yapılacak. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek.
Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olacak.
Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecek.
Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olucak.
Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
Artırmaya katılacakların, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri gerekiyor.
Satış peşin para ile yapılıyor.
Alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebiliyor.
Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya ait.
Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödeniyor.