Kültür-sanat

Gelinim Mutfakta sezon finali kazananı! 2 Temmuz Gelinim Mutfakta birinci olan isim!

Kanal D ekranlarında Seda Sayan’ın sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması bugün sezon finali yapıyor. 4 haftadır 4 yarışmacı eleme olmadan 20 altın bilezik için kıyasıya mücadele etti. Peki, 2 Temmuz Gelinim Mutfakta birinci olan isim haberimizde..

Gelinim Mutfakta bugün sezon finali yapıyor. 4 gelinim kayınvalideleri ile birlikte kıyasıya mücadelesi sona eriyor. Gelinler 20 altın bileziği almak için kıyasıya mücadele ederken, izleyenler 2 Temmuz Gelinim Mutfakta kazanan isim belli oldu mu? sorusunu araştırıyor.

20 ALTIN BİLEZİK VERİLECEK

Gelinim Mutfakta 4 haftadır büyük finale hazırlanıyor. Her gün çeyrek altının verildiği yarışma programında yarışmanın son gününde 20 altın bileziği alacak olan isim belli oluyor. Mücadelesine hız kesmeden devam eden gelinler büyük ödülün sahibi olmak istiyor.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN KAZANANI

Seda Sayan yaptığı açıklamasında günün en yüksek puanını alıp birinci olan ismin Yağnur olduğunu açıkladı.

2 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA KAZANAN İSİM

2 Temmuz Gelinim Mutfakta kazanan isim, son kayınvalidenin puanını vermesi ile resmen belli olacak. Ancak 4 hafta boyunca alınan puanlar neticesinde birincilik için Yağnur Gelin ve Aysun Gelin son 2’ye kaldı.

Seda Sayan açıklamasında 40 bin TL değerindeki 20 altın bileziği kazanan ismi “Gelinim Mutfakta’nın bu sezon birincisi Aysun” olarak açıkladı.