Gündem

Son dakika 2 Temmuz koronavirüs tablosu! Kaç kişi hayatını kaybetti, kaç yeni vaka tespit edildi?

Vatandaşların yakından takip ettiği koronavirüs tablosu, Türkiye’nin son 24 saat içerisinde salgın karşısında ortaya koymuş olduğu mücadelesini gösteriyor. Vaka ve vefat sayılarının geçtiğimiz aylara kıyasla daha da düşüş gösterdiği tablo 2 Temmuz için açıklandı mı? Bakanlık az önce yeni verileri açıkladı.

Her gün Sağlık Bakanlığı’nın resmi web sayfası üzerinden güncel korona verileri açıklanıyor. Açıklanan son verilere göre verilerin bir önceki güne düşü gösterdiği görülmüştü.

2 TEMMUZ BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS TABLOSU

2 Temmuz bugünkü koronavirüs tablosu az önce açıklandı. Açıklanan son verilere göre 55 vatandaşımız hayatını kaybederken, 4 bin 891 vaka tespit edildi. 461 hasta olduğu açıklanırken, iyileşen hasta sayısı düne göre düşü göstererek 5 bin 352 olarak tablodaki yerini aldı.

1 TEMMUZ KORONAVİRÜS TABLOSU

Son olarak 1 Temmuz koronavirüs tablosu açıklanmıştı. 1 Temmuz koronavirüs tablosunda vaka sayısı 5 bin 288 kişi olarak ifade edilirken, 462 kişi hasta olarak kayıtlara geçmişti. Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 42 olarak açıklanırken, iyileşen kişi sayısı da artarak 62 bin 219 olarak ifade edilmişti.