Ekonomi

Başvuran Herkesin Hesabına 20.000 TL Yatıyor! Ziraat Bankası Yeni Kampanyasını Duyurdu

Ziraat Bankası, müşterileri kapsamında yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruda maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla alan emeklilere, Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit gereksinimlerini avantajlı koşullar ile karşılama ve Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabilme müjdesi verildi.

Şubeye gitmeye gerek kalmadan yapılabilen kredi başvurusunda, başvuran kişinin hesabına anında 20 bin TL kredi yatırılabilecek. Aylık geri ödeme tutarı ise 761,16 TL olarak belirlendi.

 

Vatandaşlar yüzde 1,51 faiz oranı ve 36 ay vadeyle 20.000 TL’ye sahip olabiliyorlar.

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanan kredide, 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67 TL olarak belirtildi.

 

DİJİTAL KREDİ İMKÂNI

Maaşını Ziraat’tan alan çalışan ve emeklilere uygulanan kredi faiz oranı üzerinden Dijital Kredi veriliyor. Bütün vadeler için uygulanan dijital kredi faiz oranı aynı olabiliyor.

Ziraat Bankası, Dijital Kredi başvurusunu 7/24 yapabilme şansı tanıyor. Kredinin onay alması durumunda anında hesaplara yatıyor.

Kredi başvurusu yalnızca İnternet Bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden yapılıyor.