Evden çalışmak isteyenlerin dikkatine! İŞKUR üzerinden alım yapılıyor!

Binlerce kişinin istihdam edilmesini sağlayarak onlara gelir kapısını aralayan İŞKUR üzerinden her gün yüzlerce ilan veriliyor. İŞKUR‘da göze çarpan son iş ilanlarından biri ise Çağrı Merkezi ilanları oldu. Hem ofis hem ev ortamında yapılabilecek en uygun işlerden biri olan Müşteri Temsilciği, her geçen gün vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarla tam 81 ilde alım yapılıyor. Peki Müşteri Temsilcisi nedir? Ne kadar maaş alınıyor?

Bünyesine dahil olduğu şirketteki ürünleri sunan ve hizmetlerine yönelik müşterilere hizmet sunan, ihtiyaçlarına cevap veren, sorunların çözümlenmesini sağlayan ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları yürüten kişiler müşteri temsilcisi elemanı olarak tanımlanıyor.

Müşteri Temsilcisinin Görev Tanımı Nedir?

Müşterilerle e-posta, canlı sohbet, sosyal medya veya hatta yüz yüze etkileşimde bulunabilmek.

Müşterinin ihtiyaçları söz konusu olunca sabırlı davranarak, iyi düşünülmüş ve kapsamlı çözümler üretmek.

Keyifli müşteri deneyimi yaratarak işletmenin değerini arttırmak.

Müşteri tarafından yöneltilen soruya yönelik cevapları olabildiğince net bir şekilde açıklamak.

Tekrar eden sorunları bildirmek.

Ortalama Gelir Düzeyi Ne Kadar?

Aylık en düşük düzey asgari ücret olarak belirtilmekle birlikte kurum bazında değişen maaş tarifeleri mevcut. Yapılan anket sonuçlarına ise en yüksek maaş 6 bin TL’nin de üstüne çıkıyor. Kıdemli müşteri temsilcisi maaşı ise 11 bin TL olarak kaydedildi.

 

Hem Ofiste Hem Evde Mesai İmkânı

Çalışmak isteyen kişiler bir süre eğitim alıyorlar. Bu eğitimi başarıyla tamamladıklarında işe başlamaya hazır duruma geliyorlar. Üstelik çevrimiçi platformlar üzerinden de çalışılabiliyor. Çalışanın, ofisle aynı şehirde bulunmaması durumunda evden çalışma seçeneği sunuluyor.

BAŞVURULAR İŞKUR’DAN

Ülke genelinde çağrı merkezi elemanı arayan firmaların listesine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version