Ekonomi

Acil nakit ihtiyacı olanlar için 2 bankadan hızlı kredi veriliyor!

Pandemi döneminde vatandaşların nakde olan ihtiyaçları her geçen gün artmaya devam ediyor. Bunun üzerine yapılan son açıklamaya göre 2 banka tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklamada acil nakit ihtiyacı olanlar için 2 bankadan hızlı kredi verildiği duyuruldu. İşte merak edilen detaylar..

İhtiyaç kredisi son dönemlerin en sık araştırılan kredi paketleri arasında yerini aldı. Denizbank ve ING Bank başvuruda bulunan vatandaşların anında onay vereceği kampanyalar detayları ile açıklandı.

İhtiyaç kredileri kapsamında bankalar sürekli olarak yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. Kredi kullanmak isteyenler 36 ay vadeye kadar kredileri anında kullanabileceklerini ifade eden bankaların açıklamaları haberimizde..

DENİZBANK KREDİ

Denizbank ihtiyaç kredisi kapsamında sunduğu yeni olanağı duyurdu. Banka yaptığı açıklamasında 36 ata varan vade taksitlerle ihtiyaç kredisini şu şekilde duyurdu:

“Tüm nakit ihtiyaçlarınız için avantajlı faiz oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle ihtiyaç krediniz DenizBank’ta! İhtiyaç kredisi başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz”

Denizbank aynı zamanda 55 bin TL’ye kadar yapılan kredi başvurularında aynı gün içerisinde şartları taşıyan müşterilerine onay vermektedir.

ING BANK KREDİ

Kredi veren bankalardan biri de ING Bank olduğu açıklandı. ING Bank 50 bin TL’ye kadar kredi veriyor. Başvurular banka, şube ve internet sitesi üzerinden kredi veriyor. Yüzde 1,35 faiz oranı ile verilecek kredi için son başvuruların 31 Temmuz olduğu açıklandı. ING Bank kredi kampanyası hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“%1,35* faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kampanyasından, henüz ING’li olmayan müşteriler 5 Temmuz 2021 – 31 Temmuz 2021 arasında 5.000 TL ile 50.000 TL arasında kredi kullanarak yararlanabilir.

Kredi kampanyası 36 aya varan vadede, Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olur”