İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapıyor! Başvurular alınmaya başladı!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Resmi Gazete’nin bugünkü sayısından yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Büro memuru personel alım ilanında adayların KPSS 60 puan şartını taşımasının yanı sıra mezun olması gereken bölümlerde tek tek sıralandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan büro memuru alım ilanında başvuru şartlarına uyum sağlayan adayların başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Başvurular bugün başlamış olup, 16 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

ÖZEL ŞARTLAR

TAHSİLİ: Üniversitelerin; Radyo, Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Sinema ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Basın Yayın, Yeni Medya, Medya ve İletişim, Yeni Medya ve İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, İletişim Bilimleri, İletişim ve Tasarım bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

ARANILAN DİĞER ŞARTLAR

Tercihen grafik tasarım ve video montaj programlarına hakim olmak.

Tercihen yabancı dil (İngilizce) biliyor olmak.

MS Office programlarını bilmek.

İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak

 AÇIKLAMA

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar başvurularında sundukları belgelerin doğruluğundan sorumludurlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları/sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Hiçbir hak talep edilemez ve haklarında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanmak üzere kuruluşun hakları saklıdır.

İLAN DETAYLARINI İNCELEMEK VE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN