Genel

Kurban Bayramı tatili ile ilgili flaş gelişme! Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Tüm Türkiye, Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Sorusuna cevap bekliyor. Bayrama sayılı gün kala, tatilin kaç gün olacağı araştırılırken gözler kritik kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan kabine toplantısında Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı açıklanacak.

Kabine bugün saat 15.30’da toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabinenin en temel konusunu koronavirüs oluşturacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgındaki son durumu, ülkemizde artış gösteren delta varyantını ile ilgili kabine üyelerini bilgilendirecek.

AŞILAMA DA KONUŞULACAK

Kabinedeki bir diğer önemli konu aşılama olacak. Aşı programı üzerinde de durularak, aşılanın ülke genelinde artması için atılabilecek adımların değerlendirilmesi konuşulacak. Bununla birlikte yerli aşı çalışmaları da masaya yatırılacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Sorusu da cevap bulmuş olacak. Turizmcilerin ve vatandaşların bu noktada beklentisi, 16 Temmuz Cuma günü ve Arife gününün tatile eklenerek, Kurban Bayramı tatilinin 11 güne çıkarılması.

“HALKIMA DUYURACAĞIM”

Cuma günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’da gazetecilerin sorularına yanıt vererek, “Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. En uygun şekilde. Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım” ifadelerini kullanmıştı.