İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden 3.475 daimi temizlik görevlisi alınıyor! Deneyimli deneyimsiz herkes başvurabilir!

Türkiye İŞ Kurumu (İŞKUR) güncel iş ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan açık iş ilanlarına göre İŞKUR üzerinden 3.475 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Yapılacak olan alımlara deneyimli deneyimsiz tüm adayların başvuruda bulunabileceği ifade edilirken, başvuruda bulunmak isteyen adayların 18 yaşını tamamlaması gerektiği açıklandı.

İŞKUR temizlik iş ilanları güncellendi. 12 Temmuz Pazartesi İŞKUR iş ilanları üzerinden yayımlanan ilana göre Türkiye geneli çeşitli illerde 3 binden fazla temizlik görevlisi alım yapılacak. Özel sektör ve kamu temizlik görevlisi alım ilanları için detaylar ve başvuru ekranı haberimizde

İŞKUR İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR iş ilanları sayfası üzerinden yayınlanan son ilana göre 3 bin 475 kişi temizlik görevlisi olarak işe alınacak. Alımlara başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

En az ilköğretim mezunu olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların nasıl yapılacağı da açıklandı. Başvurular İŞKUR online olarak gerçekleştirilecek. Adaylar aşağıdaki link üzerinden bulundukları illerdeki temizlik iş ilanları inceleyerek, başvuruda bulunabilecek.

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN