İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

13 Temmuz İŞKUR iş ilanları yayımlandı! 112 bin 387 kadın erkek personel alınacak!

KPSS’li KPSS’siz personel alım ilanını bekleyenler için yeni ilanlar yayımlandı. İŞKUR 13 Temmuz güncel iş ilanlarına göre kadın erkek KPSS’li KPSS’siz 112 binden fazla kişinin işe alınacağı duyuruldu.

Yeni iş ilanları için başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. Alımların İŞKUR üzerinden yapılacağının duyurulmasından sonra adaylar başvuru şartlarını ve başvuru ekranını araştırmaya başladı. İşte 13 Temmuz İŞKUR güncel iş ilanları..

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için iş başvurularının Türkiye İŞ Kurumu (İŞKUR) üzerinden online olarak yapılacağı ifade edildi. Toplam da 112 bin 387 kişi alınacak.

HANGİ MESLEKLERDE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR iş ilanları üzerinden en çok beden işçisi, temizlik görevlisi, satış danışma, büro memuru gibi pek çok meslek üzerinden alım yapılacağı aktarıldı. Alıma dair tüm detaylar ve başvuru ekranı haberimizin sonuna eklenmiştir.

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanı başvuru şartları şöyle:

  1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.
  2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
  3. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
  4. En az ilköğretim mezunu olmak,
  5. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  6. Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN