Genel

BİM 13 Temmuz Salı aktüel ürünler bugün satışa çıktı! Uzun zamandır beklenen ürünlerde dev indirim!

Türkiye’nin hemen hemen her noktasına mağazasını kuran BİM, 13 Temmuz Salı aktüel ürünleri ile müşterilerinin beğenisini kazandı. BİM aktüel ürünler kataloğunda satışa çıkan ürünler bugün raflara dizildi. Pek çok temizlik malzemelerinden iç giyim ürünlerine kadar çeşitli ürünlerde indirimlerin olduğunu duyuran BİM 13 Temmuz Salı aktüel ürünler haberimizde mevcut..

BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

BİM indirimli ürünler arasında evlerin en çok ihtiyaç duyduğu temizlik malzemeleri de satışa çıkıyor. Temizlik ürünlerinden, gıda malzemelerine, iç giyim ürünlerine kadar pek çok ürünlerin indirimli bir şekilde satışa çıktığı görüldü.

BUGÜN BAŞLADI

BİM 13 Temmuz Salı aktüel ürünler bugün satışa çıkıyor. Sabah saatlerinde kapılarını müşterilerine açan BİM indirimli ürünlerle şaşırtmaya devam ediyor.

13 TEMMUZ SALI BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU BİRİNCİ SAYFA

BİM aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfasında üst cepli şortlu takım, 2’li slip takım, 2’li desen slip takım, Dolgulu Sutyen Takım, Dantel Üstlü Saten Şortlu Takım, Balenli Dantel Sutyen, Şortlu Saten Takım gibi pek çok iç giyim ürünlerinin satışa çıktığı görüldü.

13 TEMMUZ BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU İKİNCİ SAYFA

BİM aktüel ürünler kataloğu ikinci sayfada ise çok sayıda temizlik malzemesinin satışa çıktığı görüldü. Bulaşık makinesi tableti, bulaşık makinesi temizleyici, çamaşır makinesi temizleyici, konsantre yumuşatıcı, leke çıkarıcı, ultra güç çok amaçlı sprey, sıvı bulaşık deterjanı, WC temizleyici aktif köpük, 3’lü çekmece dolap koku kesesi gibi ürünler indirimli olarak satılacak.