Ekonomi

Akbank mağdur olan müşterileri için duyurdu! 31 Temmuz’a kadar ücret alınmayacak!

Geçtiğimiz günlerce ana bilgisayarda yaşanan sorun sebebiyle müşterilerine 2-3 gün hizmet veremeyen Akbank yeni bir adım attı. Müşterilerini hizmet kesintisi sebebi ile mağdur eden banka, gönderdiği SMS ile 31 Temmuz tarihine kadar para transferleri, ATM’den para çekme ve yatırma işlemlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Akbank, müşterilerine yaşattığı 2 günlük hizmet kesintisinin ardından müşterilerine bugün SMS gönderdi. “Bu bir teşekkür, bir gönül alma” ifadeleriyle başlayan SMS’de 31 Temmuz tarihine kadar belirtilen servislerden ücretsiz olarak yararlanılabileceğini açıkladı.

Akbank, müşterilerine gönderdiği SMS’de şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili Akbanklı; bu bir teşekkür, bir gönül alma. 31 Temmuz’a kadar tüm para transferleriniz ve ATM’lerden yapacağınız hesaptan para çekme, yatırma işlemleriniz ücretsiz. İhtiyaç duymanız halinde krediniz de dosya masrafsız ve uygun oranlarla yine Akbank’ta”

2 GÜNLÜK HİZMET KESİNTİSİ YAŞANDI

Akbank’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen hizmet kesintisi sebebiyle müşteriler 2-3 gün boyunca para çekme yatırma ve hatta kartlarındaki bakiyeleri bile kullanamadı. Akbank ise bunun üzerine harekete geçerek, müşterilerinin gönlünü kazanmak için yeni adım attı.