İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSağlık Personeli

Hastaneye personel alımı yapılıyor! Birçok kadroya işçi alınacak!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapılacağını duyurdu. Birçok kadroya işçi alınacak. Başvuracak adaylar için yayımlanan kılavuzda her kadro için belirtilen şartlar tek tek açıklandı. İlan detayları ise şu şekilde…

 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü’nün yayımladığı ilanda bütün alımların sürekli işçi kadrosunda yapılacağını açıkladı. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Personeli, Temizlik Personeli ve çeşitli meslek alanlarında Bakım Onarım Personeli alınacak. Kılavuzda her kadro için özel şartlar madde madde belirtildi.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi İlanı Detayları

Bu kadroya 8 erkek ve 5 kadın personel alımı için ve ayrı 10 erkek personel alımı için şartlar açıklandı. Özel şartlar arasında da yaş şartı 10 erkek personel alımında 45, diğer 13 kişilik alımda ise 35 olarak uygulanacak.

Şartlar ise şöyle:

5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce düzenlenen özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak.

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını doldurmamış olmak.

Güvenlik görevini yapmaya engel olacak (Ruhsal, fiziksel, stres altında görev yapmasına engel olabilecek kalp, vb.) sağlık sorunu olmamak.

Bayan adaylar için en az 165 cm, Erkek adaylar için en az 170 cm boyunda olmak.

Temizlik Personeli Alım İlanı Detayları

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış 45 yaşını doldurmamış olmak.

Üniversitenin tüm yerleşkelerinde ve bağlı hastanesinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu ile ilgili en az 3 yıllık tecrübesi olmak.

En az ilkokul en çok ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

Bakım Onarım Personeli Alım İlanı Detayları

Makine bakım-onarım işleri,
Elektrikçi
ve Sıhhi Tesisat İşleri kadrolarına kadrolu işçi alınacak. Lise düzeyinde alım yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular 13-17 Temmuz arasında açık olacak.  Adaylar başvurularını yalnızca elektronik ortam üzerinde gerçekleştirebilecekler.