İşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi sürekli işçi alımı yapıyor! 63 sürekli işçi alınacak

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi‘nin İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanda belirtildiği üzere üniversite bünyesinde istihdam edilecek 63 sürekli işçi alınacak. 13 Temmuz’da başlayan başvurular 17 Temmuz’a kadar alınacak.

 

Adaylardan Beklenen Şartlar

İlanda adaylardan beklenen şartlar şu şekilde listelendi:

Türk vatandaşı olmak.
Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
Herhangi bir sosyal güvenlik kanununda emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
Erkek Adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak.
İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla Van 11 sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. (Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.)
Adayların çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.
Son başvuru tarihi itibariyle, başvuru yapılacak kadrolarda belirtilen öğrenim düzeyinde bir okuldan mezun olmak ve istenilen diğer sertifika /ustalık-kalfalık belgelerine sahip olmak.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 13/07/2021 – 17/07/2021 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden veya Alo 170 hattı üzerinden de başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Görev tanımları ve başvuru şekline ilişkin daha detaylı bilgileri bulabileceğiniz, Üniversite tarafından yayımlanan ilana gitmek için TIKLAYINIZ.