Kültür-sanat

Müge Anlı Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi!

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı sezon finali yapmadan önce Konya’nın Karatay ilçesinde Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti için çalışıyordu. Program sezon finali yapmasına rağmen gelişmeler gelmeye devam ediyor. Müge Anlı Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Konya’nın Karatay ilçesinde Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen 3 yıl önce evlerinde pompalı tüfekle öldürülmüştü. Bu kapsamda 24 şüphelinin jandarmadaki sorgular devam ediyor.

Şüpheli olarak gözaltına alınan kişilerin iletişim kayıtları ve WhatsApp yazışmaları dökümlerine ulaşılarak, sorgulama çalışmaları devam ediyor.

OLAY NASIL OLDU?

3 Eylül 2018’de meydana gelen olayda kar maskeli olduğu belirtilen bir kişi, Büyükşen çiftinin evine girdi. Şüpheli kişi Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen’e ateş etti. Çiftin kızları Büşra Büyükşen’ın iddiasına göre Büşra’ya tüfeğin dipçiği ile vurdu. Ölmüş gibi davranarak mekandan kurtulduğunu belirten Büşra Büyükşen, yoldan geçen komşuların araca binerek jandarmaya giderek olayı anlattı.

KAYITLAR İNCELEMEYE ALINDI

24 kişi Müge Anlı Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili gözaltına alındı. Sorgulama çok yönlü bir şekilde devam ediyor. Jandarmanın HTS kayıtları ve WhatsApp görüşme dökümlerini ortaya çıkardığı ve sorgulamalar yaptığı gelen bilgiler arasında.