İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı memur alımı yapacak! KPSS ŞARTI YOK!

İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruya göre bilişim personeli kadrosuna 10 memur alınacak.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı duyuruda belirtildiği üzere personel alımları Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesine yapılacak.

KPSS ŞARTI YOK

Başvuru için adayların KPSS puanına sahip olmaları şart görülmüyor. KPSS puanı olanlar ise başvuru sırasında bunu belirtebiliyorlar. KPSS puanı belirtmeyen adayların puanı 70 olarak kabul ediliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak şartı var.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adaylar için ilan edilen öğrenim şartında adayların fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmaları bekleniyor. Ancak diğer bölümlerden mezun kişiler de ilana başvuruda bulunabiliyorlar.

BAŞVURULAR KARİYER KAPISINDAN

Adayların başvurularını 26 Temmuz – 1 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapmaları gerekiyor.