İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Selçuklu Belediyesi memur alımı yapıyor! SON BAŞVURULAR 20 AĞUSTOS’TA

Konya Selçuklu Belediyesi, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanla ilk defa atanmak üzere memur alacağını duyurdu. Boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacak. Başvurular ise 16 – 20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

İlanda, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, görevi sürdürmeye engel olabilecek hastalığı bulunmamak maddeleri genel şartlar başlığı altında listelenirken bazı özel şartlar da bulunuyor.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Hem Şahsen Hem Online Yapılabiliyor

Sözlü sınav sonucuna göre alım yapılacak adayların başvuru evraklarını 16 – 20 Ağustos günleri mesai saatleri içinde şahsen veya elektronik ortamda yapabilecekler.

Elektronik ortamda, belediyenin insankaynaklari@selcuklu.bel.tr e-posta adresine,
Şahsen ise Selçuklu Belediyesi İstihdam Merkezine veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Selçuklu Belediyesi (Şeyh Şamil Mah. Doç.Dr. Halil Ürün Cad. No:19 Selçuklu / KONYA) adresine başvurulabilecek.

Gerekli evraklar ve ilanla ilgili diğer detaylar için TIKLAYINIZ.