Ekonomi

Başvuru şartlarını taşıyan herkese Halkbank anında nakit desteği veriyor!

Halkbank, pandemi döneminde müşterilerine destek olmak ve onların anlık nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına 50 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini duyurdu. Ödemelerin nasıl yapılacağını ve kimlerin 50 bin TL destekten yararlanabileceğini merak edenler için banka tarafından açıklama yapıldı. Halkbank acil kredi detayları haberimizde

Çeşitli kanallardan başvuru yapılabileceğini açıklayan Halkbank, bireysel tüm ihtiyacı olan kişilerin 50 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi alabileceğini duyurdu.

Halkbank hızlı kredi için yaptığı açıklamasında, “Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz” ifadesini kullandı.

Bilinmesi Gerekenler

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Tutar ve Ödeme Koşulları

50.000 TL kredinizi aylık 1940,28 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve 262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek, %1,61 faiz oranı ile alabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu