İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR en az ilkokul mezunu bekçi alımı devam ediyor!

İŞKUR her geçen gün yeni iş ilanı yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre 16 Temmuz güncel bekçi iş ilanları da güncellendi. İŞKUR en az ilkokul mezunu bekçi alımı devam ediyor. Peki, kimler başvuruda bulunabilir? Bekçi alım başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde..

16 Temmuz bekçi iş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerekiyor. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği iş ilanında adayların genel şartlarının yanında özel şartları da taşıması gerekiyor.

KPSS ŞARTI YOK

Vatandaşlar EGM bekçi alım ilanlarını takip ederken, İŞKUR özel sektör için bekçi alım ilanını yayımlamaya devam ediyor. 2021 bekçi alımlarına başvurmak isteyenlerin başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirmesi gerekiyor.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)

18 yaşını tamamlamış olmak,

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

BEKÇİ ALIMININ YAPILACAĞI İLLER

İŞKUR bekçi alımının yapılacağı iller şu şekilde açıklandı:

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN