Ekonomi

Ziraat Bankası mobil bankacılık çöktü mü? Bankada parası olanlar dikkat! Ziraat Bankası’ndan son dakika açıklaması geldi!

Geçtiğimiz günlerde Akbank ana bilgisayarda yaşanan sorun sebebiyle müşterilerine 2-3 boyunca hizmet verememişti. Müşteriler ATM’ler başta olmak üzere banka ve kredi kartlarını kullanmaz olmuştu. Akbank’taki bu sorunun çözülmesinin üzerinden çok fazla zaman geçmeden Ziraat Bankası da benzer bir sorun yaşamaya başladı. Müşteriler bunun üzerine sabahtan beri Ziraat Bankası mobil bankacılık çöktü mü? Sorusu araştırılmaya başlandı.

Ziraat Bankası mobil bankacılık sabahtan bu yana giriş yapılamıyor. Kullanıcılar Ziraat Bankası mobil bankacılığa giriş yapmak istediklerinde ise, “Geçici bir süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” ifadesi ile karşılaşmaya başladı.

ZİRAAT BANKASI MOBİL UYGULAMA ÇÖKTÜ MÜ?

Ziraat Bankası’nda parasını kullanamayan kullanıcılar Ziraat Bankası mobil uygulama çöktü mü? Sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

ZİRAAT BANKASI AÇIKLAMA YAPTI

Ziraat Bankası konu ile ilgili son dakika bir açıklamasında bulundu. Banka Ziraat Bankası mobil uygulaması için yoğunluk sebebi ile kısmi erişim sorunu yaşandığını belirterek, şunları söyledi:

“Ziraat Mobil’de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır. İşlemlerinizi diğer kanallarımızdan sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Gerek servis sağlayıcılarımızla gerekse teknik birimlerimizle sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz.

Yaşanılan erişim sorunu için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz”