- Haberler
- Kültür ve Sanat
- Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi! İtiraf geldi! Tutuklandılar! Meğer..
Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi! İtiraf geldi! Tutuklandılar! Meğer..
Müge Anlı'nın uzun zamandır çözmek için uğraştığı Büyükşen çifti cinayetinde sn dakika gelişmesi yaşandı.Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Büyükşen çifti cinayetinde geçtiğimiz hafta içinde 20'den fazla kişi gözaltına alınmış, dün ise bir tutuklama ge
Müge Anlı’nın uzun zamandır çözmek için uğraştığı Büyükşen çifti cinayetinde sn dakika gelişmesi yaşandı. Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Büyükşen çifti cinayetinde geçtiğimiz hafta içinde 20’den fazla kişi gözaltına alınmış, dün ise bir tutuklama gerçekleşmişti. Ancak gece saatlerinde Müge Anlı Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı.
Konya’nın Karatay ilçesinde Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce kar maskeli kişiler tarafından öldürülmesine ilişkin açılan soruşturma hala devam ediyor. Gözaltına alınan zanlılardan 2’si adliyeye sevk edilirken, itiraf geldi.
Sorgudaki itirafın sonucunda cinayet şüphelisinin yanlış eve girerek Büyükşen çiftini öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Adliyeye sevk edilen ve olayın azmettiricisi olduğu belirtilen Abdullah B ve Esra T. Adliyeye sevk edilirken, zanlıların sorgudaki itirafı ile olayın aydınlatılması konusunda büyük bir adım atıldığı belirtildi. Firari cinayet şüphelisinin yanlış eve girerek çifti öldürdüğü bilgisine ulaşıldı.
OSMAN BÜYÜKŞEN’DEN AÇIKLAMA
Konu ile ilgiligelişmeleri takip etmek için Konya Adliyesi’ne gelen Osman Büyükşen, gazetecilere gelişmelerden haberinin olmadığını ve katilin ailesinden çıkmamasının umduğunu söyledi.
Öte yandan sosyal medya üzerinde sabah saat 06.445’te paylaşım yapan Osman Büyükşen olayın aydınlandığına dair şu ifadeleri kullandı:
“Anne ve babamın katilleri bugün itibarıyla tespit edilmiş olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir. Kar maskeli katil başa birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur”
Bakmadan Geçme





